2011. január 19., szerda

A reklám helye


Eleged van a multifunkcionális dolgokból? Úgy érzed, hogy hiába adsz ki súlyos tízezreket, mégsem könnyítik meg az életed?
De ennek most vége!
Megérkezett az új, lehengerlően fantasztikus überfunkcionális medve! ( Továbbiakban ÜM 1.0 ) Az utánozhatatlan ÜM 1.0 nemcsak, hogy szuperül néz ki, de már pár óra alatt megkönnyíti az életét!

A nagypapa-mukilásnyuszi-matyómedve pillanatok alatt a család kedvence lesz! Nem csak a lakás díszítésére kiváló, de főzés és sportolás közben is nyugodtan használható. Megkönnyíti a mindennapi teendőket, házi tanácsadóként is kiválóan alkalmazható.

Sportolni akar, de nincs ki bátorítsa? Semmi baj, mert az ÜM 1.0 bárhol Önnel lehet! Csak tegye látható helyre és kezdjen el sportolni. Pár pillanaton belül szinte hallani lehet, hogy a ÜM 1.0 úgy biztatja Önt, mintha most nyerné meg a Maratont!

Főzni akar, de nincs ki bátorítsa? Semmi baj, mert az ÜM 1.0 pillanatok alatt lázba hozza! Csak helyezze a főzőpult mellé, és kezdje el feldarabolni a hozzávalókat! Pillanatokon belül hallani fogja az elégedett medve hümmögést és a korgó pocija hangját!

Kihagyhatatlan ajánlat! Csak most, csak Önnek!

Az überfunkcionális medvét elmebajjal szállítjuk. Brummogást nem tartalmaz.
Anyaga: 50% medve; 40% humor; 10% szeretet.

1 megjegyzés:

  1. Ez a bejegyzés mindent visz! Imádom!! :) Amúgy Bali vagyok, írok a chatedbe is :)!

    VálaszTörlés